Petitie pentru anularea alegerilor din Republica Moldova. Maia Sandu: Hotii ne-au furat totul

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 15:59
850 citiri

Candidatul proeuropean la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu, ii indeamna pe sustinatorii sai sa semneze o petitie pentru anularea scrutinului, pe motiv de frauda.

"Prieteni, aceste alegeri au fost fraudate! Campania oponentului meu a fost plina de manipulare si dezinformare, a fost sustinuta mediatic in mod ilegal si finantata netransparent.

Cel mai grav insa sunt fraudele din ziua alegerilor. Zeci de mii de cetateni din diaspora, alungati de acasa de saracie si coruptie, nu au putut sa-si exprime dreptul constitutional de a vota. Pe de alta parte, primim numeroase mesaje in care oamenii ne semnaleaza cazuri de votare multipla.

Grave sunt si erorile comise de CEC prin inversarea rezultatelor, fapt constatat deja in cateva sectii de votare. Neelucidata ramane si situatia alegatorilor din regiunea transnistreana, unde oamenii au fost adusi in mod organizat si avem semnale ca acestia ar fi fost platiti sa voteze intr-un anumit fel.

Toate aceste fraude ...citeste mai departe despre "Petitie pentru anularea alegerilor din Republica Moldova. Maia Sandu: Hotii ne-au furat totul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Maia Sandu petitie alegeri Moldova, #Maia Sandu anulare alegeri Moldova , #Stiri International