Peste 100 de vedete din SUA isi unesc fortele sa il invinga pe Trump

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 14:47
1064 citiri
Peste 100 de vedete din SUA isi unesc fortele sa il invinga pe Trump
Foto: Arhiva Facebook/ Donald J. Trump

Peste 100 de staruri americane, printre care Jane Fonda, Julianne Moore, Woody Harrelson sau Mark Ruffalo, semneaza o scrisoare deschisa in care isi iau angajamentul sa faca toate demersurile pentru a impiedica alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite.

"Credem ca este responsabilitatea noastra sa ne folosim de platformele pe care le avem la dispozitie ca sa aducem in atentie pericolele unei presedintii a lui Trump si amenintarile reale si actuale ale candidaturii sale", scriu vedetele in scrisoarea deschisa, potrivit The Independent.

Lista completa a semnatarilor se regaseste in Cosmopolitan.

Demersul lor face parte din campania #UnitedAgainstHate, a organizatiei MoveOn.org, fondata in timpul procesului pentru suspendarea presedintelui Bill Clinton, careia i s-a opus, si sustinuta printre altii de George Soros.

"Chemam fiecare american alaturi de noi, sa fim uniti de partea corecta a istoriei, sa folosim puterea glasului nostru si puterea votului nostru ...citeste mai departe despre "Peste 100 de vedete din SUA isi unesc fortele sa il invinga pe Trump" pe Ziare.com

#vedete Trump alegeri SUA , #Stiri International