Personalitatea despre care s-a discutat cel mai mult, in 2013

Joi, 26 Decembrie 2013, ora 23:06
839 citiri
Personalitatea despre care s-a discutat cel mai mult, in 2013

Daca va intrebati care este personalitatea despre care s-a discutat cel mai mult in acest an, raspunsul nu este Justin Bieber sau Nelson Mandela, ci un argentinian micut cu parul alb numit Jorge Mario Bergoglio.

Cunoscut din data de 13 martie drept Papa Francis, Jorge Mario Bergoglio, de 77 de ani, este persoana despre care s-a discutat cel mai mult in acest an, potrivit unui studiu realizat de Global Language Monitor, citat de Daily Mail.

Papa Francisc este apreciat pentru discursurile sale carismatice care ajung la inimile ascultatorilor, gesturile publice deosebite si capacitatea de a trasa o agenda de lucru.

Miercuri, cand a rostit mesajul de Craciun, Papa Francisc a reusit sa adune 100.000 de oameni in Piata Sf. Petru din Roma. Papa si-a manifestat dorinta ca oamenii sa traiasca intr-o lume mai buna, fara conflicte.

Papa Francisc a reusit sa adune la discursurile sale de patru ori mai multe persoane decat predecesorul sau Papa Benedict pe toata durata anului ...citeste mai departe despre "Personalitatea despre care s-a discutat cel mai mult, in 2013" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Papa Francisc, #personalitatea anului 2013, #Papa Francisc aprecieri , #Stiri International