Perchezitii in cladirea Guvernului de la Chisinau: Un inalt oficial a fost retinut

Vineri, 31 Martie 2017, ora 21:12
578 citiri
Perchezitii in cladirea Guvernului de la Chisinau: Un inalt oficial a fost retinut
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii si ofiterii Centrului National Anticoruptie (CNA) fac perchezitii, vineri, la sediul Guvernului Republicii Moldova, ancheta vizand un caz de coruptie la Ministerul Economiei.

Angela Starinschi, ofiterul de presa al CNA, a declarat pentru Deschide.md ca procurorii anticoruptie si ofiterii CNA fac perchezitii la Ministerul Economiei, in mai multe birouri, dar si la alte adrese.

"Operatiunea vizeaza un caz de coruptie. Operatiunea este in desfasurare, revenim ulterior cu detalii. Adresez rugamintea de a nu se opera cu speculatii si informatii neconfirmate oficial, acestea ar putea afecta actiunea aflata in desfasurare", a declarat ofiterul de presa al CNA.

Deschide.md anunta ca sunt perchezitionate mai multe birouri din sediul Guvernului de la Chisinau, intr-un caz de coruptie care ar viza Ministerul Economiei si un demnitar de rang inalt si ca ar fi avut loc discutii intre ofiterii anticoruptie si reprezentantii SPPS care pazesc cladirea Guvernului si care ar fi incercat initial sa impiedice accesul lor in cladire.

UPDATE Viceministrul Economiei Valeriu Triboi a fost retinut si s-au confiscat mai multe documente. Pechezitiile au continuat la locuinta oficialului retinut.

Citeste si Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut pentru coruptieDeutsche Welle: Lupta cu morile de vant, coruptii lupta cu coruptia in Republica Moldova ...citeste mai departe despre "Perchezitii in cladirea Guvernului de la Chisinau: Un inalt oficial a fost retinut" pe Ziare.com

#perchezitii Guvern Chisinau Moldova , #Stiri International