Pentagonul vrea sa-l "citeasca" pe Putin - ii studiaza limbajul trupului

Sambata, 08 Martie 2014, ora 16:24
1601 citiri
Pentagonul vrea sa-l "citeasca" pe Putin - ii studiaza limbajul trupului
Foto: Reuters

O echipa de specialisti din cadrul Pentagonului analizeaza miscarile corporale ale liderilor mondiali, printre care si ale presedintelui rus, Vladimir Putin, pentru a anticipa ce decizii urmeaza sa ia acestia, au recunoscut oficiali americani.

Este vorba despre proiectul "Body Leads" condus de Office of Net Assessment (ONA) din cadrul Pentagonului, scrie USA Today.

Expertii se folosesc de analiza limbajului corporal pentru a detemina modul in care acesti lideri ar putea actiona si ii raporteaza toate rezultatele lui Chuck Hagel, seful Departamentului american al Apararii.

Specialistii de la ONA au lucrat in colaborare cu cercetatorul Brenda Connors, care a realizat, in 2008, un raport despre Putin intitulat "Miscarea, creierul si procesul ...citeste mai departe despre "Pentagonul vrea sa-l "citeasca" pe Putin - ii studiaza limbajul trupului" pe Ziare.com

#Vladimir Putin Pentagon, #Vladimir Putin limbaj corporal, #Vladimir Putin limbajul trupului, #Vladimir Putin studiat Pentagon , #Stiri International