Pe urmele lui Salah Abdelsman, cel mai cautat terorist din Europa. Surse - Material explozibil descoperit la Paris

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 21:10
682 citiri

Un obiect ce pare a fi o centura cu explozibil a fost gasit luni, intr-o pubela din Montrouge, o suburbie a Parisului, potrivit unor surse din Politie, citate de media franceza.

"Un obiect ce pare a fi o centura de explozibil a fost descoperit luni dupa-amiaza intr-o pubela din Montrouge", au declarat surse din Politie pentru France 24, potrivit La Libre.

Verificarile sunt in curs de desfasurare. Sursa citata a mai declarat ca telefonul lui Salah Abdelsman - care ar fi participat la valul sangeros de atentate din 13 noiembrie si este acum cea mai cautata persoana din Europa - a fost localizat in apropiere Montrouge Chatillon, imediat dupa atacurile teroriste.

Un objet ressemblant a une ceinture d'explosifs retrouve a #Montrouge https://t.co/ZEMcpslLLM pic.twitter.com/ucpfhMPyeY- La Voix du Nord web (@lavoixdunord) November 23, 2015

Un alt suspect a fost inculpat luni in Belgia pentru participare la atentatele din Paris, in urma unei vaste operatiuni antiteroriste in ...citeste mai departe despre "Pe urmele lui Salah Abdelsman, cel mai cautat terorist din Europa. Surse - Material explozibil descoperit la Paris" pe Ziare.com

#centura explozibil Paris, #Salah Abdelsman terorist Paris , #Stiri International