Pe ce vrea premierul Moldovei sa cheltuie banii imprumutati de la Romania

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 22:41
869 citiri
Pe ce vrea premierul Moldovei sa cheltuie banii imprumutati de la Romania
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a declarat, marti, ca imprumutul de 150 de milioane de euro pe care Romania a decis sa-l acorde Republicii Moldova reprezinta un gest pentru care Chisinaul isi exprima intreaga recunostinta si a adaugat ca autoritatile moldovene se vor stradui ca banii sa fie cheltuiti pentru promovarea reformelor si modernizarea tarii vecine.

"E un gest care merita toata recunostinta noastra si aveti aceasta recunostinta. Spuneati anterior si spun si eu acum ca nu sunt prea multe tarile care pot spune unei alte tari: spuneti cu ce va putem ajuta. Asta este atitudinea Romaniei, multumim pentru aceasta atitudine.

Noi ne vom stradui ca acest ajutor sa fie o temelie buna pentru dezvoltarea noastra in continuare ca sa putem, exprimandu-ne, asa, intr-o maniera mai figurativa, sa putem inota singuri mai departe si sa ne descurcam singuri. Multumim foarte mult", a declarat premierul moldovean intr-o declaratie comuna cu omologul sau de la Bucuresti la ...citeste mai departe despre "Pe ce vrea premierul Moldovei sa cheltuie banii imprumutati de la Romania" pe Ziare.com

#Valeriu Strelet imprumut Romania, #Romania imprumut Moldova, #Strelet vizita Bucuresti , #Stiri International