Patru zile pana la alegerile cruciale din SUA: Cum va arata lumea daca va castiga Clinton sau Trump

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 09:31
1063 citiri

Intr-o serie de sinteze, agentia DPA pune fata in fata pozitiile candidatilor la presedintia SUA Hillary Clinton si Donald Trump pe temele majore ale politicii americane: politica externa, imigratie, comert, economie, locuri de munca, impozite, asigurari medicale, avorturi, pedeapsa cu moartea, portul de arma si criminalitate.

Fosta prima doamna si secretar de stat Hillary Clinton se inscrie in general, dar nu in toate cazurile, pe linia Partidului Democrat si a politicilor presedintelui Barack Obama. Omul de afaceri Donald Trump este de multe ori in afara pozitiilor traditionale ale Partidului Republican.

Politica externa

In politica externa, Clinton este in general pe linia lui Obama, desi este mai dispusa la interventii militare. Ea doreste reevaluarea completa a politicii fata de Siria, dar a exclus trimiterea de trupe americane in Irak si Siria.

Trump doreste resetarea intregii politici externe a SUA, conform sloganului "America First" (Mai intai America). El a afirmat ...citeste mai departe despre "Patru zile pana la alegerile cruciale din SUA: Cum va arata lumea daca va castiga Clinton sau Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri SUA, #ce promit Clinton Trump, #Clinton alegeri SUA promisiuni, #Trump alegeri SUA promisiuni , #Stiri International