Patriarhul Chiril incepe campania pentru Putin: Votati la alegeri. Forte rauvoitoare pot cauza pagube ireparabile tarii

Duminica, 07 Ianuarie 2018, ora 16:57
1049 citiri

Patriarhul Chiril al Rusiei a indemnat cetatenii rusi sa voteze in scrutinul prezidential din luna martie, unde actualul presedinte Vladimir Putin este marele favorit, dupa ce Alexei Navalnii, principalul opozant al lui Putin, care insa nu va putea candida, a indemnat votantii sa boicoteze alegerile.

"Fac un apel la toti, inclusiv la credinciosi ortodocsi, sa luati parte la viitoarele alegeri prezidentiale. Este foarte important", a declarat seful Bisericii Ortodoxe Ruse intr-un interviu difuzat duminica de televiziunea publica cu ocazia Craciunului pe rit vechi, informeaza site-ul postului France 24.

Patriarhul a avertizat cetatenii rusi in legatura cu "posibilitatea ca persoane sau forte rauvoitoare sa utilizeze tehnologia digitala pentru a cauza pagube ireparabile tarii si societatii noastre".

Saptamana trecuta, Alexei Navalnii, principalul opozant a lui Putin, a indemnat votantii sa boicoteze scrutinul prezidential dupa ce autoritatile i-au interzis sa candideze.

In cadrul interviului, seful Bisericii Ortodoxe Ruse a laudat si rolul presedintelui Putin in Siria, afirmand ca interventia Moscovei in acest conflict a avut rol nu doar de a stopa terorismul, ci si de a apara minoritatile crestine din aceasta tara.

Vladimir Putin are toate sansele sa castige alegerile in 2018, dar, apoi, va veni potopulEvenimentele politice ale anului 2018 in Romania si in lume: Toti ochii pe Justitie si pe RusiaPutin recunoaste ca fosta sa cariera de spion l-a ajutat sa ajunga presedintele RusieiPutin le-a urat rusilor "sa vada copii nascandu-se", in 2018 ...citeste mai departe despre "Patriarhul Chiril incepe campania pentru Putin: Votati la alegeri. Forte rauvoitoare pot cauza pagube ireparabile tarii" pe Ziare.com

#Putin candidat presedinte Rusia 2018, #Putin Kiril patriarh campanie , #Stiri International