Cum va arata pasaportul de vaccinare si ce rol va avea

Luni, 29 Martie 2021, ora 16:44
662 citiri
Cum va arata pasaportul de vaccinare si ce rol va avea
Thierry Breton FOTO La Stampa

Un oficial al UE a prezentat in direct primul "pasaport sanitar" european, adaugand ca va fi disponibil in intreaga UE incepand cu 15 iunie.

Invitat la un post francez, Thierry Breton, seful grupului de lucru al UE pentru vaccinuri, a aratat in direct primul "pasaport sanitar" european, adaugand ca va fi disponibil in intreaga UE inainte de iulie. Breton a prezentat un prototip al documentului, care va fi disponibil atat in format tiparit, cat si pentru smartphone-uri.

Pe document va aparea un cod QR si tipul de vaccin efectuat.

Pentru cei care inca nu au efectuat sau nu doresc sa efectueze vaccinul impotriva coronavirusului, va aparea rezultatul ultimului test efectuat.

Acest pasaport sanitar va avea un rol imens in ceea priveste turismul, pentru ca va permite libera circuatie a persoanelor vaccinate pe teritoriul Uniunii Europene. Se urmareste astfel relansarea acestui sector extrem de afectat de pandemie.

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus ...citeste mai departe despre "Cum va arata pasaportul de vaccinare si ce rol va avea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pasaport sanitar, #pasaport vaccinare, #Thierry Breton comisar european Franta , #Stiri International