Parisul contra Trump: Construiti un zid in jurul lui, voi plati pentru asta!

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 21:04
1149 citiri
Parisul contra Trump: Construiti un zid in jurul lui, voi plati pentru asta!
Foto: Facebook/Paris Against Trump

Sute de persoane, mai ales americani, au iesit in strada, sambata, la Paris pentru a protesta fata de alegerea republicanului Donald Trump la Casa Alba, pe care l-au acuzat de "rasism" si de "sexism".

"Nu suntem aici pentru a contesta rezultatul alegerilor, noi respectam procesul democratic. Dar, in schimb, noi nu respectam valorile sale", a explicat pentru AFP Youssef Almujhrabi, un student american instalat la Paris de sase luni.

Manifestantii au defilat pana la Turnul Eiffel, cu bannere sau pancarte pe care scria "Paris contra Trump" sau "Construiti un zid in jurul lui Trump, voi plati pentru asta", aluzie la zidul pe care miliardarul a promis, in campanie, ca il va ridica la frontiera cu Mexicul.

Unii, precum Jessie Kanelos care munceste la Paris de cateva luni, au venit pentru a se revigora. "Am plans mult, timp de doua zile dupa alegeri. Inca sunt socata, dar trebuie sa continuam si a fi aici ma ajuta mult", a ...citeste mai departe despre "Parisul contra Trump: Construiti un zid in jurul lui, voi plati pentru asta!" pe Ziare.com

#protest Paris Trump presedinte , #Stiri International