Paranoia lui Putin: Frica, ura si trucurile din interiorul Kremlinului

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 12:37
822 citiri
Paranoia lui Putin: Frica, ura si trucurile din interiorul Kremlinului
Foto: Kremlin (Arhiva)

Pentru multi occidentali, politica rusa a devenit sinonim cu presedintele misterios Vladimir Putin, care dispare din peisaj cu saptamanile, fara niciun fel de explicatie.

Dar Putin nu lucreaza singur. La fel ca majoritatea liderilor mondiali, presedintele rus are o retea de aliati in jurul sau - aliati care il si sustin, il si tradeaza, se arata in noua carte a jurnalistului rus si activistului de opozitie Mikhail Zygar, relateaza The Guardian.

El a fost redactorul sef al trustului de presa Dozhn, ale carui posturi TV sunt printre singurele televiziuni independente care au mai ramas in Rusia. A petrecut ani la rand intervievand zeci de surse din interiorul Kremlinului si a adunat informatiile in cartea sa, All the Kremlin's Men (Toti oamenii Kremlinului), care contureaza un tablou convingator al politicii ruse, un loc invaluit in conspiratii, unde "cea mai mare infractiune este sa nu fii loial".

Disputele din jurul operatiunii militare din Siria si implicarea in conflictul din ...citeste mai departe despre "Paranoia lui Putin: Frica, ura si trucurile din interiorul Kremlinului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#paranoia Putin, #Putin House of Cards, #Putin lac Siberia, #Putin politica Rusia , #Stiri International