Papa Francisc, la prima rugaciune din 2014: Este timpul sa spunem stop! (Video)

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 18:37
1183 citiri
Papa Francisc, la prima rugaciune din 2014: Este timpul sa spunem stop! (Video)
Foto: Arhiva

Papa Francisc a transmis urari de pace pentru intreaga lume, miercuri, cu ocazia Anului Nou, in fata zecilor de mii de pelerini sositi in Piata Sfantul Petru din Vatican pentru a rosti alaturi de el prima rugaciune Angelus in 2014.

Sfantul Parinte a spus ca dorintele sale pentru anul care abia incepe sunt "cele ale Bisericii" - crestinii sa il puna pe Iisus in centrul istoriei, iar la final "Imparatia Domnului. Imparatia Pacii, justitie, libertatii in dragoste". Iar Sfantul Duh este cel care ne conduce catre aceasta destinatie.

Papa Francisc a avut si un mesaj pentru Ziua Mondiala a Pacii, sarbatorita in aceasta prima zi a anului, reamintind ca suntem toti "copii ai unui singur Dumnezeu si parte a aceleiasi familii a umanitatii", impartasind un destin comun, transmite Radio Vatican.

Cu totii avem responsabilitatea sa construim o lume care "sa devina o comunitate de frati care se respecta unii pe altii, accepta diferentele dintre ei si au grija unii de altii", a mai spus ...citeste mai departe despre "Papa Francisc, la prima rugaciune din 2014: Este timpul sa spunem stop! (Video)" pe Ziare.com

#Papa Francisc Angelus 2014, #Papa Francisc stop inima umanitatii , #Stiri International