Papa Francisc: Europa se sinucide, daca inchide usa pentru imigranti

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 09:45
2528 citiri
Papa Francisc: Europa se sinucide, daca inchide usa pentru imigranti
Foto: captura YouTube

In predica de dupa o liturghie oficiata sambata in centrul Romei, Papa Francisc a avertizat ca Europa se sinucide prin inchiderea frontierelor, transmit agentiile de presa internationale.

"Noi (Europa - n. red. DPA) suntem o civilizatie care nu mai face copii, dar in acelasi timp inchidem usa pentru migranti. Asta se numeste sinucidere", citeaza DPA o afirmatie a suveranului pontif.

Reuters remarca abaterea de la textul scris pregatit dinainte pentru comemorarea martirilor crestini din epoca moderna: Papa si-a reamintit intalnirea de anul trecut cu un refugiat, in insula greceasca Lesbos.

"Nu stiu daca omul acela este inca in Lesbos sau a reusit sa plece altundeva. Nu stiu daca a putut sa plece din acel lagar de concentrare, deoarece multe tabere de refugiati sunt lagare de concentrare din cauza supraaglomerarii", a spus el.

Papa Francisc a criticat si "acordurile internationale, care par mai importante decat drepturile omului". ...citeste mai departe despre "Papa Francisc: Europa se sinucide, daca inchide usa pentru imigranti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Papa imigranti Europa sinucide, #Papa imigranti Europa , #Stiri International