Papa Francisc canta rock: Isi va lansa primul album intitulat "Wake Up! "

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 16:52
884 citiri
Papa Francisc canta rock: Isi va lansa primul album intitulat "Wake Up! "
Foto: Facebook/Papa Francisco "El Jesuita"

Papa Francisc va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzica rock progresiv, intitulat "Wake Up!", ce va include 11 melodii in care fragmente din cele mai emotionante discursuri ale suveranului pontif, in diferite limbi, vor fi imbinate cu imnuri crestine in viziunea unor muzicieni contemporani.

"Pope Francis: Wake Up!", albumul de debut al suveranului pontif, a fost aprobat de Vatican, a anuntat, vineri, casa europeana de discuri Believe Digital, informeaza Reuters.

Acest disc va include 11 melodii, in care fragmente din discursuri publice sustinute de papa Francisc in limbile spaniola, italiana, portugheza si engleza vor fi combinate cu imnuri crestine in viziunea unor muzicieni contemporani.

Albumul va fi lansat la nivel international pe 27 noiembrie, iar melodia care da titlul acestuia - "Wake Up! Go! Go! Forward" - a fost prezentata, in premiera, vineri, pe site-ul publicatiei de specialitate Rolling Stone, cu prilejul vizitei in SUA a suveranului pontif.

In fragmentele ...citeste mai departe despre "Papa Francisc canta rock: Isi va lansa primul album intitulat "Wake Up! "" pe Ziare.com

#papa Francisc album rock, #papa canta rock , #Stiri International