Panama Papers: Unul dintre cofondatorii Mossack Fonseca si-a dat demisia din Guvernul panamez

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 11:34
1041 citiri
Panama Papers: Unul dintre cofondatorii Mossack Fonseca si-a dat demisia din Guvernul panamez
Foto: Twitter/Mossack Fonseca

Avocatul de origine germana Jurgen Mossack, cofondatorul cabinetului Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, a demisionat din functia de consilier pe probleme de politica externa al Guvernului panamez.

Jurgen Mossack a demisionat saptamana aceasta din functia onorifica si neremunerata de membru al Consiliului National panamez pentru Politica Externa, un organism consultativ informal, a anuntat in noaptea de joi spre vineri Ministerul panamez de Externe, relateaza AP, citata de News.ro.

Panama Papers Firma Mossack Fonseca spune ca e victima hackerilor: Am fost piratati din strainatate

Mossack si partenerul sau, Ramon Fonseca, au fost foarte influenti in politica panameza pana la publicarea, duminica, a dezvaluirilor despre afacerile financiare ale unora dintre cei mai bogati si celebri oameni din lume.

Aceste dezvaluiri au la baza 11,5 milioane de documente provenind de la cabinetul de avocatura al celor doi si ofera detalii despre societati fictive ...citeste mai departe despre "Panama Papers: Unul dintre cofondatorii Mossack Fonseca si-a dat demisia din Guvernul panamez" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#demisie Mossack Fonseca, #Mossack Fonseca demisie guvern Panama , #Stiri International