Panama Papers: David Cameron recunoaste ca a detinut actiuni la o firma infiintata de tatal sau (Video)

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 21:41
1069 citiri
Panama Papers: David Cameron recunoaste ca a detinut actiuni la o firma infiintata de tatal sau (Video)
Foto: Twitter/David Cameron

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a recunoscut, joi seara, ca a avut 5.000 de actiuni la o firma infiintata de tatal sau in Panama.

Potrivit acestuia, actiunile au fost vandute in 2010, pentru suma de 30.000 de lire sterline, informeaza The Guardian. Actiunile au fost vandute cu patru luni inainte de a deveni premier.

David Cameron a precizat ca a platit integral taxele cerute de statul britanic pentru aceasta tranzactie.

Intr-un interviu acordat de Cameron joi seara, acesta a afirmat ca actiunile au fost detinute de el si de sotie din 1997 pana in ianuarie 2010. Acestea au fost cumparate cu 12.497 de lire sterline si vandute cu 31.500 de lire sterline, asa ca profitul a fost de 19.003 lire sterline.

Dezvaluirea vine la cateva zile de la declansarea scandalului Panama Papers, timp in care David Cameron a spus in repetate randuri ca nu are actiuni si nu va avea la nicio firma din vreun paradis fiscal. Nu a facut insa nicio referire la trecutul sau, din acest punct de ...citeste mai departe despre "Panama Papers: David Cameron recunoaste ca a detinut actiuni la o firma infiintata de tatal sau (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#David Cameron actiuni Panama, #premier britanic actiuni Panama, #David Cameron Panama , #Stiri International