Organizatoarea nuntii lui Eric Trump a fost numita intr-o functie cheie

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 22:38
823 citiri
Organizatoarea nuntii lui Eric Trump a fost numita intr-o functie cheie
Foto: Arhiva Facebook/Lynne Patton

O asociata veche a familiei presedintelui Donald Trump, care a organizat turnee de golf pe terenurile presedintelui si s-a ocupat de nunta lui Eric Trump, va conduce Biroul din New York si New Jersey al Departamentului pentru Locuinte si Dezvoltare Urbana (HUD).

Lynne Patton a lucrat in functia de consilier si director pentru implicarea publica in HUD timp de cateva luni, inainte ca Ben Carson, secretarul departamentului, sa o recomande pentru nou rol, informeaza New York Times. Anterior, Patton nu a avut niciun fel de experienta in politica pentru locuinte.

New York Times noteaza ca numirea unui apropiat al familiei Trump intr-un post-cheie urmeaza un tipar deja bine stabilit. Fiica sa, Ivanka si ginerele sau Jared Kushner lucreaza la Casa Alba. Dan Scavino Jr, care i-a fost caddie presedintelui, este director pentru retele de socializare. Bodyguardul sau Keith Schiller a devenit o figura atat de importanta la Casa Alba incat i-a livrat personal nota de concediere fostului director FBI James Comey.

Numirea lui Patton a starnit ingrijorare la New York.

"Asemeni multor lucruri in universul Trump, avem de-a face cu lucruri pe care nu le-am mai vazut inainte", a spus primarul Bill de Blasio, care a ocupat acelasi post in administratia Clinton. "Oamenii care au ocupat acest rol au avut, de obicei, experienta substantiala in guvernare sau politica de locuinte", a adaugat el.

Membra Camerei Reprezentantilor, Grece Meng, democrata, i-a scris o scrisoare presedintelui cerand inlocuirea imediata a lui Patton, care isi va prelua atributiile pe 5 iulie. "Acesta nu este (show-ul) Ucenicul, Guvernul federal nu este sistemul de patronaj personal al dumneavoastra", a insistat ea.

Directorul biroului HUD nu are control direct asupra bugetului agentiei, dar promoveaza si administreaza politicile pentru zona New York si New Jersey. De asemenea, ajuta la coordonarea programelor federale in regiune, ce pot include locuintele publice, asigurari ipotecare, granturi si asistenta pentru persoane fara adapost. ...citeste mai departe despre "Organizatoarea nuntii lui Eric Trump a fost numita intr-o functie cheie" pe Ziare.com

#organizatoare nunta Eric Trump functie guvern , #Stiri International