Ordinul lui Trump impotriva imigrantilor afecteaza traficul aerian: interdictia se aplica si echipajelor de zbor

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 13:30
5774 citiri
Ordinul lui Trump impotriva imigrantilor afecteaza traficul aerian: interdictia se aplica si echipajelor de zbor
Foto: Facebook Emirates

Asociatia Internationala pentru Transporturi Aeriene a anuntat sambata noaptea ca si membrii echipajelor de zbor originari din cele sapte tari predominant musulmane, incluse in ordinul executiv semnat de Donald Trump, sunt vizati de interdictia de a intra in Statele Unite, transmite Reuters.

Reprezentantii Vamii au transmis organizatiei internationale ca toti cetatenii care detin pasapoarte din Iran, Irak, Siria, Libia, Somalia, Sudan si Yemen, inclusiv membrii echipajelor de zbor, au interdictie din a intra in Statele Unite.

Companiile aeriene ar putea sa se confrunte cu mari obstacole in pregatirea echipajelor de zbor pentru aeronavele cu destinatia Statele Unite.

De asemenea, companiile aeriene ar putea sa fie nevoite sa anuleze anumite curse directe din cauza interdictiei care ii vizeaza pe pasageri, pentru ca aproximativ 35.000 de cetateni iranieni au vizitat in urma cu doi ani SUA.

Presedintele Donald Trump a semnat vineri noaptea un ordin executiv care interzice cetatenilor din sapte tari predominant musulmane sa intre pentru o perioada initiala de 90 de zile in Statele Unite.

Trump interzice intrarea in SUA a refugiatilor, dar si a cetatenilor din sapte tari musulmane. Reactii de ingrijorare din toata lumea

Se pare ca acest ordin nu ii vizeaza si pe posesorii de "carti verzi", desi un anunt in acest sens a fost facut anterior de Departamentul de Securitate Interna.

Companiile Emirates, Etihad Airways si Qatar Airways au anuntat anterior ca doar pasagerii cu vize de rezidenta permanenta sau cu pasapoarte diplomatice vor putea calatori in Statele Unite.

Reprezentantii Emirates au precizat ca un numar mic din clientii companiei au fost afectati de aceasta interdictie. ...citeste mai departe despre "Ordinul lui Trump impotriva imigrantilor afecteaza traficul aerian: interdictia se aplica si echipajelor de zbor" pe Ziare.com

#companii aeriene ordin Trump, #ordin Trump anti imigratie , #Stiri International

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  5. Industria de bunăstare prinde avânt în România. Un trend cunoscut ascunde nereguli imense
  6. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  7. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”
  8. Un nou glonț tras de Bruxelles în piciorul economiei europene? Marii producători de automobile trag semnalul de alarmă
  9. Începe haosul! Se închide traficul de pe Valea Oltului. Care sunt rutele ocolitoare și variantele cu trenul
  10. Mai săraci din 2025. Noile taxe și impozite ce ar urma să fie impuse de guvern, după alegeri: „O fraudă de proporții istorice!"