Orban incepe sa-l aprecieze pe Trump. Si el vrea garduri si servicii puternice

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 20:02
935 citiri
Orban incepe sa-l aprecieze pe Trump. Si el vrea garduri si servicii puternice
Foto: Twitter/Viktor Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca, desi nu tine sa-i faca lui Donald Trump campanie electorala, este totusi de acord cu propunerile acestuia in privinta masurilor pentru combaterea terorismului, care ar putea fi aplicate si in cazul Europei.

Viktor Orban a atentionat ca fenomenul migratiei necontrolate rprezinta un pericol care sporeste terorismul si criminalitatea.

"Sunt convins, pentru redobandirea sigurantei continentului european, ca elita politica europeana actuala trebuie sa admita ca anumite fapte ale sale nu coincid cu ideologia proprie. Migrarea este un pericol, mareste terorismul si criminalitatea si distruge culturile nationale. As dori sa oprim migrarea (...) ", a declarat premierul ungar.

In acest context, Orban a aratat ca propunerile candidatului republican la presedintia Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pentru stoparea terorismului pot fi aplicate si in Europa.

"Nu sunt omul de ...citeste mai departe despre "Orban incepe sa-l aprecieze pe Trump. Si el vrea garduri si servicii puternice" pe Ziare.com

#Viktor Orban Dinald Trump politici imigranti, #Viktor Orban refugiati, #Viktor Orban garduri, #Viktor Orban scoala vara Tusnad, #Viktor Orban imigranti masuri , #Stiri International