Orban continua razboiul cu Soros: Europa se transforma intr-un "continent de popoare mixte"

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 23:14
786 citiri
Orban continua razboiul cu Soros: Europa se transforma intr-un "continent de popoare mixte"
Foto: Facebook/ Orban Viktor

Premierul maghiar Viktor Orban si-a continuat razboiul cu George Soros si cu migrantii, sustinand ca organizatiile sustinute de miliardar au conlucrat sa faca Europa "un continent de popoare mixte".

Intru-un interviu radio, Orban a acuzat Uniunea Europeana ca sustine "organizatiile numite ONG-uri" care "lucreaza indeaproape cu traficantii de oameni", scrie Politics.hu.

In cadrul interviului, liderul de la Budapesta a salutat si vizita premierului israelian Benjamin Netanyahu la Budapesta, pe care a numit-o "istorica".

In plus, a numit Israelul, Egiptul si Turcia "tari cheie" pentru protejarea UE de "noile valuri de imigranti".

Viktor Orban da si el vina pe Soros pentru... valul de refugiati!Parlamentul de la Budapesta a decis ca Ungaria va plasa din nou migrantii in detentieUngaria nu cedeaza: nu ii va primi pe imigrantii care ingheata in Serbia vecinaUngaria construieste inca un gard impotriva refugiatilor - cine il atinge va fi electrocutatUngurii au votat impotriva cotelor de refugiati, dar referendumul nu e valid - Ce vrea sa faca Orban (Video)Orban are o noua idee: Refugiatii sa fie tinuti intr-un "oras gigantic" in Libia ...citeste mai departe despre "Orban continua razboiul cu Soros: Europa se transforma intr-un "continent de popoare mixte"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Orban Europa continent popoare mixte, #Orban George Soros, #Viktor Orban imigranti , #Stiri International