Oficialul rus aflat in Bucuresti, despre interdictia de a intra in UE: O actiune a unui barbar

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 16:50
1132 citiri
Oficialul rus aflat in Bucuresti, despre interdictia de a intra in UE: O actiune a unui barbar
Foto: Digi24

Presedintele Dumei de Stat din Rusia, Serghei Nariskin, aflat la Bucuresti, a spus ca interdictia de a intra in Uniunea Europeana este "ca o actiune a unui barbar" si ca este contra principiilor democratice.

Intrebat cum comenteaza interdictia de a intra pe teritoriul Uniunii Europene, presedintele Dumei a spus: "Aceasta actiune e ca o actiune a unui barbar pentru ca toate acele actiuni intreprinse au fost contra principiilor democratice, contra principiilor drepturilor omului si contra principiilor existente la nivelul Uniunii Europene".

Oficial rus interzis de UE, prezent la Parlamentul Romaniei. Se cere demisia lui Tariceanu

De asemenea, Nariskin a mai spus ca acestea sunt tentative de a pedepsi politic o tara pentru alegerile pe care le face.

"Acele eforturi de a pedepsi, putem observa ca sunt impotriva celor doua milioane de cetateni ai Crimeei care sunt supusi acelor restrictii, la fel ca mine. Va puteti inchipui ce gandesc acele doua milioane de oameni din Crimeea ...citeste mai departe despre "Oficialul rus aflat in Bucuresti, despre interdictia de a intra in UE: O actiune a unui barbar" pe Ziare.com

#oficial rus interdictie UE, #oficial rus Romania, #presedinte duma stat Rusia , #Stiri International