Oficial rus: Relatiile cu SUA vor ramane foarte dificile. Merkel e de vina pentru prelungirea sanctiunilor

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 21:17
1089 citiri
Oficial rus: Relatiile cu SUA vor ramane foarte dificile. Merkel e de vina pentru prelungirea sanctiunilor
Foto: Facebook / Angela Merkel

Relatiile Rusiei cu SUA vor ramane "foarte dificile", afirma deputatul rus Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Internationale din Duma de Stat, acuzand-o pe Angela Merkel, influentata de Washington, ca este responsabila de hotararea UE de prelungire a sanctiunilor contra Moscovei.

"Nu vad nicio posibilitate de imbunatatire a relatiilor Statelor Unite cu Rusia. Relatiile vor ramane foarte dificile. Statele Unite vor coopera cu noi doar in acele domenii in care nu sunt alte optiuni", a declarat Aleksei Puskov, citat de site-ul agentiei TASS.

"Situatia cu Europa este oarecum diferita, desi nu trebuie subestimata influenta Statelor Unite in Europa, in special asupra Germaniei si asupra Angelei Merkel", a continuat Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Internationale din Duma de Stat, Camera inferioara a Parlamentului rus.

"Daca Angela Merkel nu ar fi avut o anumita pozitie, cred ca Uniunea Europeana ar fi trecut poate nu neaparat la anularea tuturor ...citeste mai departe despre "Oficial rus: Relatiile cu SUA vor ramane foarte dificile. Merkel e de vina pentru prelungirea sanctiunilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel sanctiuni Rusia, #Uniunea Europeana sanctiuni Rusia, #SUA sanctiuni Rusia , #Stiri International