Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei: Scutul antiracheta e alegerea politicienilor, nu a poporului

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 16:11
822 citiri
Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei: Scutul antiracheta e alegerea politicienilor, nu a poporului
Foto: Digi 24 TV

Presedintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, a declarat, vineri, la Bucuresti, ca Rusia nu are nimic impotriva scutului antiracheta de la Deveselu, dar crede ca este alegerea clasei politice din Romania, nu a romanilor.

"Alegerea amplasarii acelui scut antiracheta aici este o alegere a Romaniei si noi doar respectam aceasta alegere. Totusi, eu nu cred ca aceasta este alegerea poporului roman.

In aceste conditii, noi, Federatia Rusa, trebuie sa facem toti pasii sa asiguram securitatea cetatenilor si a teritoriului nostru", a declarat oficialul rus.

Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei. Protest cu bannere si mesaje transmise lui Putin (Galerie Foto)

Nariskin a mai spus ca scutul antiracheta este o alegere a conducerii politice a Romaniei si ca prin extinderea sistemului NATO se cheltuiesc foarte multi bani din bugetele tuturor tarilor membre NATO, inclusiv de la contribuabilii romani.

De asemenea, oficialul rus a spus ca SUA au convins ...citeste mai departe despre "Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei: Scutul antiracheta e alegerea politicienilor, nu a poporului" pe Ziare.com

#Serghei Nariskin scut, #presedinte Duma scut, #oficial rus scut antiracheta , #Stiri International