Oficial de la Moscova: Rusia este "imoral de bogata", dar isi administreaza prost banii

Marti, 29 Martie 2016, ora 15:33
1516 citiri
Oficial de la Moscova: Rusia este "imoral de bogata", dar isi administreaza prost banii
Foto: Arhiva Ziare.com

Rusia, aflata in recesiune, are o gramada de bani, dar ii administreaza prost, a afirmat Andrei Makarov, seful comisiei pentru buget si taxe din Duma de Stat, camera inferioara a Parlamentului rus.

"Principalul lucru pe care trebuie sa il intelegem este ca suntem imoral de bogati, dar nu ne administram intotdeauna banii cu eficienta", a spus Makarov la o conventie a partidului Rusia Unita, relateaza CNBC, citat de News.ro.

La reuniune s-a discutat despre imbunatatirea situatiei economice a Rusiei, coruptie si masuri mai eficiente in domeniul fiscalitatii, inclusiv adoptarea unei legislatii impotriva transferarii de fonduri offshore, potrivit site-ului Partidului Rusia Unita.

Makarov a mai spus ca autoritatile ruse trebuie sa lupte pentru managementul eficient al banilor la toate nivelurile, el adaugand ca ideea tiparirii de bani nu va rezolva problemele existente, a relatat publicatia Moscow Times.

Preturile scazute ale petrolului si sanctiunile internationale, din cauza ...citeste mai departe despre "Oficial de la Moscova: Rusia este "imoral de bogata", dar isi administreaza prost banii" pe Ziare.com

#Rusia imoral bogata, #Rusia bani, #Rusia economie, #Rusia petrol , #Stiri International