Obama, ultimul discurs despre starea natiunii: Statul Islamic si frica indusa de Trump americanilor

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 07:19
1041 citiri
Obama, ultimul discurs despre starea natiunii: Statul Islamic si frica indusa de Trump americanilor
Foto: captura video YouTube/Casa Alba

Barack Obama a afirmat, marti seara, in ultimul sau discurs despre starea natiunii pronuntat in fata Congresului de la Washington, ca gruparea Statul Islamic "nu reprezinta o amenintare existentiala" pentru Statele Unite.

"Mase de luptatori care stau in partea din spate a masinilor de teren si spirite torturate care comploteaza in apartamente sau garaje sunt un pericol enorm pentru civili si trebuie sa fie opriti. Dar ei nu reprezinta o amenintare existentiala pentru natiunea noastra", a declarat presedintele american.

Anterior, AFP a aflat ca presedintele Statelor Unite urmeaza sa lanseze un apel americanilor sa nu cedeze "fricii" intr-o perioada "de schimbari extraordinare" care au impact asupra modului lor de a trai, dar si a locului tarii lor in lume.

Intr-o referire abia voalata la adversarii sai republicani, pe care Casa Alba ii acuza ca se joaca fara scrupule cu angoasele americanilor, presedintele democrat insista, in perspectiva alegerilor prezidentiale din noiembrie, ...citeste mai departe despre "Obama, ultimul discurs despre starea natiunii: Statul Islamic si frica indusa de Trump americanilor" pe Ziare.com

#Obama discurs starea Uniunii, #Obama Statul Islamic, #Obama Trump frica musulmani , #Stiri International