Obama, ultimul discurs ca presedinte al SUA: Aparati democratia, fiti vigilenti si nu va lasati condusi de frica! (Video)

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 11:00
1249 citiri

Presedintele american Barack Obama a sustinut ultimul sau discurs in calitate de lider al Statelor Unite, in care a vorbit despre amenintarile la adresa democratiei si a facut trimitere la succesorul sau la Casa Alba, Donald Trump.

In cadrul discursului sau de marti seara, de la Chicago, care a durat aproape o ora, liderul de la Casa Alba a facut un apel catre americani sa pastreze si sa protejeze democratia americana, cerandu-le acestora sa fie "vigilenti, dar nu speriati", sa nu se complaca niciodata in situatii din care nu evolueaza si sa nu se lase condusi de frica, scrie Huffington Post.

Obama a folosit de 20 de ori cuvantul "democratie", de doua ori mai mult decat l-au folosit impreuna, in ultimul lor discurs, precedentii sase presedinti americani.

Printre amenintarile la adresa unitatii tarii, liderul american a enumerat inegalitatea economica, rasismul, fanatismul religios, polarizarea politica si nivelurile scazute de implicare civica.

"Daca fiecare problema ...citeste mai departe despre "Obama, ultimul discurs ca presedinte al SUA: Aparati democratia, fiti vigilenti si nu va lasati condusi de frica! (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barack Obama ultimul discurs, #Obama discurs marti, #Obama discurs amenintare democratie, #Obama discurs Trump , #Stiri International