Obama: Pentru ca teroristii nu vor putea sa ne infranga, vor incerca sa terorizeze

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 18:56
2236 citiri
Obama: Pentru ca teroristii nu vor putea sa ne infranga, vor incerca sa terorizeze
Foto: Facebook/Barack Obama

Diversitatea Statelor Unite nu reprezinta o slabiciune, ci un atu, iar pentru ca teroristii nu vor putea sa ne infranga, vor incerca sa terorizeze, a declarat presedintele Barack Obama, la ceremonia de la Pentagon consacrata victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001.

Liderul de la Casa Alba si-a inceput si si-a incheiat discursul cu un verset din Biblie: "Fie ca iubirea trainica si credinta sa nu va uite niciodata; scrieti-le (...) in sufletul vostru".

"Este o onoare din nou sa fiu alaturi de voi astazi, o zi care, stiu, este inca grea, dar care arata iubirea si credinta din inima voastra si a natiunii", a spus seful statului, aducandu-le un omagiu celor "3.000 de vieti frumoase care ne-au fost luate", inclusiv celor 184 de oameni care si-au pierdut viata la Pentagon.

Vezi si cine era femeia care era gata sa doboare Zborul 93 cu propriul F-16

"Cincisprezece ani par mult timp, dar pentru familiile care si-au pierdut o persoana iubita in acea zi, poate parea ieri", a ...citeste mai departe despre "Obama: Pentru ca teroristii nu vor putea sa ne infranga, vor incerca sa terorizeze" pe Ziare.com

#Obama discurs 11 septembrie, #Obama atacuri 11 septembrie, #Obama America 11 septembrie , #Stiri International