Obama e nemultumit de atitudinea lui Putin pe tema arsenalului nuclear

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 11:55
1157 citiri
Obama e nemultumit de atitudinea lui Putin pe tema arsenalului nuclear
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele american, Barack Obama, ar dori sa continue reducerea arsenalului nuclear al Statelor Unite, a spus acesta in cursul unei conferinte de presa organizate la finalul Summitului Securitatii Nucleare la Washington.

"De la Tratatul START II pe care l-am incheiat cu Rusia, ne-am diminuat semnificativ numarul armelor active", a mentionat liderul american. "Preferinta mea ar fi sa ne reducem in continuare arsenalul nuclear", a continuat el, subliniind ca trebuie, totusi, "sa ne asiguram ca forta noastra de descurajare continua sa functioneze", scrie AFP.

"In timp ce ne-am redus numarul de arme in posesia noastra, am vrut sa fiu sigur ca ne mentinem anumite responsabilitati", a mai afirmat Barack Obama. "Ca nu exista riscul unei intruziuni cibernetice. Ca increderea este suficienta in sistemul nostru pentru a nu crea o activitate destabilizatoare", a continuat presedintele american.

Mai putine ...citeste mai departe despre "Obama e nemultumit de atitudinea lui Putin pe tema arsenalului nuclear" pe Ziare.com

#Obama Putin arme nucleare, #Obama arme nucleare Rusia , #Stiri International

Curs valutar

1 EUR = 4.9729 RON

0.0013

1 USD = 4.5749 RON

0.0104
  1. Marcel Ciolacu a dezvăluit accidental deficitul bugetar real la care se așteaptă Guvernul în 2024. Cifra depășește toate estimările făcute până acum
  2. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  3. Experții trag semnalul de alarmă: Cea mai mare criză din istorie lovește România și alte 100 de țări
  4. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  5. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  6. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  7. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  8. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  9. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  10. Revolta unui expert contabil. Cât au ajuns să plătească la stat micile afaceri românești, în comparație cu corporațiile: „discriminare socialistă din partea guvernului!"