Obama critica Rusia: O tara mai mica, o tara mai slaba, economia ei nu produce nimic

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 19:30
2124 citiri

Rusia este "o tara mai mica, o tara mai slaba, economia ei nu produce nimic din ceea ce altcineva ar vrea sa cumpere, in afara de petrol, gaze si arme", a declarat presedintele in exercitiu al SUA, Barack Obama.

Critica lui Obama la adresa Rusiei, vine in contextul in care tara condusa de Vladimir Putin este suspectata ca ar fi perturbat alegerile americane, comenteaza portalul Atlantico.fr.

"Ei (rusii - n.red.) nu inoveaza. Dar pot sa ne afecteze daca uitam cine suntem, ei pot sa ne afecteze daca ne abandonam valorile", a avertizat Barack Obama, care va parasi Casa Alba la 20 ianuarie.

"Putin poate sa ne slabeasca asa cum incearca sa slabeasca Europa daca incepem sa admitem ca este acceptabila intimidarea presei, sau inchiderea disidentilor, sau discriminarea oamenilor pe baza credintei lor ori aspectului lor", a subliniat actualul lider al administratiei americane.

In timp ce din ce in ce mai multi republicani, in siajul lui Donald Trump, aproba politica lui Vladimir ...citeste mai departe despre "Obama critica Rusia: O tara mai mica, o tara mai slaba, economia ei nu produce nimic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama critica Rusia, #Obama Rusia atacuri cibernetice , #Stiri International