Obama crede ca Trump este un mincinos, dar l-ar ajuta, daca i-ar cere

Joi, 18 Mai 2017, ora 14:54
952 citiri
Obama crede ca Trump este un mincinos, dar l-ar ajuta, daca i-ar cere
Foto: Facebook/Barack Obama

Fostul presedinte american Barack Obama crede ca succesorul sau, Donald Trump, este un mincinos, dar l-ar ajuta, daca liderul de la Casa Alba i-ar cere acest lucru, au spus apropiati ai fostului sef de stat.

"Este doar un mincinos", a spus un prieten al fostului presedinte pentru revista People, intr-un material dedicat fostei familii prezidentiale ce va fi publicat vineri. Parerea lui Obama despre Trump "nu s-a imbunatatit" de-a lungul timpului, a adaugat aceeasi sursa, relateaza CNN.

Un alt prieten al fostei familii prezidentiale a dat asigurari, insa, ca Obama ar "raspunde la telefon si ar incerca sa ajute", daca Trump s-ar confrunta cu o criza si ar avea nevoie de un sfat.

Potrivit People, familia Obama isi petrece in prezent majoritatea timpului concentrandu-se pe Obama Presidential Center, ce ar urma sa fie construit la Chicago in 2018, precum si sa isi scrie memoriile, pentru care vor incasa 60 de milioane de dolari.

Revista prezinta si aspecte din viata de zi cu zi a familiei. De exemplu faptul ca Michelle Obama merge cat poate de des la SoulCycle (ore de antrenament pe bicicleta stationara organizate de un lant de cluburi de fitness exclusiviste), dar si ca prefera sa isi aduca pranzul de acasa, de cele mai multe ori friptura de curcan cu chili, in loc sa cumpere mancare.

Inca un lucru inedit mentionat de People are legatura cu fiicele fostului presedinte - Malia, in varsta de 18 ani, si Sasha, in varsta de 15 ani. Ambelor le-a fost atat de dor de dormitoarele lor de la Casa Alba incat au cerut sa le fie mutate paturile in noua locuinta inchiriata de parintii lor la Washington.

Trump spune ca nu a mai intrat in contact cu Obama: A fost bun cu mine la inceput, dar atat ...citeste mai departe despre "Obama crede ca Trump este un mincinos, dar l-ar ajuta, daca i-ar cere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barack Obama Donald Trump , #Stiri International