Obama a transmis ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 21:45
2169 citiri
Obama a transmis ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba
Foto: Facebook Barack Obama

Presedintele Barack Obama a transmis sambata dupa-amiaza ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba, in care le-a multumit americanilor care au participat in ultimii opt ani la construirea unei natiuni mai puternice in Statele Unite.

De asemenea, liderul american a precizat ca cel mai mare privilegiu al vietii sale de pana acum a fost de a ocupa functia de presedinte la Washington.

"Vreau sa va multumesc pentru tot ce ati facut in ultimii opt ani pentru a construi o natiune mai puternica", si-a inceput mesajul presedintele Obama.

Liderul american a amintit de toate realizarile obtinute de-a lungul celor doua mandate prezidentiale de la Casa Alba. De asemenea, acesta a tinut sa aminteasca cum arata lumea in urma cu opt ani, atunci cand sute de mii de soldati americani erau desfasurati in Afganistan, iar Osama bin Laden traia intr-o ascunzatoare la frontiera cu Pakistan.

"Am transformat recesiunea in recuperare. Economia noastra a creat 5,6 milioane de noi locuri de munca din ...citeste mai departe despre "Obama a transmis ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama mesaj Anul Nou, #Obama ultimul mesaj Casa Alba , #Stiri International