Obama a scris un eseu feminist pentru o revista glossy: Femeile nu ar trebui pedepsite pentru sexualitatea lor

Vineri, 05 August 2016, ora 14:58
887 citiri
Obama a scris un eseu feminist pentru o revista glossy: Femeile nu ar trebui pedepsite pentru sexualitatea lor
Foto: Facebook/Barack Obama

Presedintele american, Barack Obama, a scris recent un eseu feminist pentru publicatia Glamour, o revista dedicata femeilor.

In articolul de 1.500 de cuvinte, Obama se refera la lunga lupta a femeilor pentru egalitate. Liderul de la Casa Alba cere totodata barbatilor sa lupte cu sexismul si sa-si trateze partenerele de viata ca fiind egale, informeaza New York Times.

In articolul publicat online joi, care urmeaza sa apara in versiunea tiparita a revistei abia in luna septembrie, Obama sustine ca atunci cand ne tratam ca egali, suntem cu totii mai liberi. Acesta a laudat eforturile femeilor din America din ultimul secol, cele care au facut ca intre salariile femeilor si barbatilor sa nu mai fie diferente.

Obama, tata a doua fete, mentioneaza si faptul ca, data fiind atitudinea sa fata de femei, faptului ca el insusi este un "feminist", Malia si Sasha se asteapta ca toti barbatii sa fie asa.

"Trebuie sa ne schimbam atitudinea, sa schimbam gandirea ca fetele trebuie sa fie ...citeste mai departe despre "Obama a scris un eseu feminist pentru o revista glossy: Femeile nu ar trebui pedepsite pentru sexualitatea lor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama feminist, #Barack Obama feminism, #Obama sexualitate femei, #Obama femei hartuite, #Obama barbati femei egali , #Stiri International