Oameni evacuati si strazi blocate la Berlin, dupa o alerta de securitate: A fost adus un robot care dezamorseaza bombe (Video)

Luni, 29 Mai 2017, ora 13:01
908 citiri
Oameni evacuati si strazi blocate la Berlin, dupa o alerta de securitate: A fost adus un robot care dezamorseaza bombe (Video)
Foto: Twitter/Polizei Berlin

Autoritatile din Berlin sunt in alerta, luni, dupa ce in centrul orasului a fost descoperita o masina abandonata care avea pe bancheta din fata o canistra cu combustibil si mai multe "cabluri".

Politistii si genistii au venit la fata locului, insotiti de un robot special, arata Siegener-Zeitung.

Politia a anuntat ca masina fusese declarata recent ca fiind furata. Oamenii din zona au fost evacuati si magazinele inchise. Strazile au fost blocate si zeci de ofiteri se afla la fata locului.

Politia din Berlin a postat pe Twitter un clip in care robotul apare apropiindu-se de masina.

Der Roboter unserer Spezialisten vom #LKA macht sich auf den Weg zum verdachtigen Fahrzeug.#schoeneberg pic.twitter.com/sqcCLmaJ6a- Polizei Berlin (@polizeiberlin) 29 mai 2017

Dupa primele cercetari, politia anunta, tot pe Twitter, ca cel mai probabil "cablurile" suspecte erau de fapt un incarcator USB improvizat pentru masina.

Dieses #Gerat

&

der #Kanister

waren der Einsatzgrund in #schoeneberg. pic.twitter.com/OB4BmiLCF8- Polizei Berlin (@polizeiberlin) 29 mai 2017

UPDATE 13:30 - Politia anunta ca circulatia pe strada respectiva a fost reluata.

Die Hauptstr. in #Schoneberg ist wieder frei.

Das Auto wird wg. ungeklarter Eigentumsverhaltnisse sichergestellt. Unser #A42 ermittelt. pic.twitter.com/Dn3rVawD1Q- Polizei Berlin (@polizeiberlin) 29 mai 2017

A.G. ...citeste mai departe despre "Oameni evacuati si strazi blocate la Berlin, dupa o alerta de securitate: A fost adus un robot care dezamorseaza bombe (Video)" pe Ziare.com

#masina suspecta alerta Berlin, #alerta Berlin masina , #Stiri International