O zi din viata unui dictator - Putin, in spatele usilor aurite

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 08:51
1122 citiri
O zi din viata unui dictator - Putin, in spatele usilor aurite

Presedintele rus, Vladimir Putin, are un program zilnic strict si indeaproape verificat. Isi incepe ziua tarziu si munceste pana in creierii noptii. La micul dejun prefera omleta de oua de prepelita si terci de ovaz, suc de fructe si cele mai proaspete alimente din fermele Patriarhului Kiril.

Astfel isi incepe Ben Judah un amplu eseu in Newsweek. Autorul avertizeaza ca, desi poate parea ca este vorba despre literatura si fantezie, toate faptele expuse se bazeaza pe trei ani de interviuri cu ministri, consilieri, guvernatori regionali, birocrati si oameni obisnuiti, pentru cartea sa, "Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin - Imperiul fragil: Cum s-a indragostit Rusia de Putin si cum i-a trecut - n.red".

Pe baza acestor informatii din zeci, poate sute de surse, Judah a reconstituit ca un puzzle o zi obisnuita din viata acestui "dictator al zilelor noastre".

Primele doua ore ale zilei lui Putin sunt dedicate inotului si multi spun ca in aceasta ...citeste mai departe despre "O zi din viata unui dictator - Putin, in spatele usilor aurite" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin o zi din viata, #Putin presedinte Rusia , #Stiri International