O terorista sinucigasa si-a folosit copiii drept momeala pentru a se apropia de militari, apoi s-a aruncat in aer

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:02
643 citiri

O terorista din gruparea Statul Islamic (ISIL/Daesh) a folosit trei copii pe post de momeala pentru a se apropia de fortele libiene, dupa care s-a aruncat in aer.

Iar aceasta nu este singura care i-a pacalit pe militarii care incercau sa-i evacueze pe locuitorii orasului Sirte, din Libia, unde se dau lupte grele cu jihadistii.

Vineri, mai multe femei membre ISIL s-au detonat si au ucis patru soldati libieni care le ajutau sa paraseasca imobile controlate de organizatia terorista, crezand ca sunt civili nevinovati, a declarat pentru Reuters un purtator de cuvant al fortelor guvernamentale.

Armata libiana, sustinuta de SUA cu lovituri aeriene, lupta pentru a preua controlul asupra orasului Sirte, o fortareata a Statului Islamic, dupa o campanie militara care dureaza de mai bine de sase luni.

Insa fortele guvernamentale au intampinat dificultati pe ultima suta de metri. Le este greu sa elibereze o ultima bucata de pamant, pentru ca se tem ca mai multi civili ar putea fi tinuti ...citeste mai departe despre "O terorista sinucigasa si-a folosit copiii drept momeala pentru a se apropia de militari, apoi s-a aruncat in aer" pe Ziare.com

#femeie sinucigasa Statul Islamic, #copii momeala Statul Islamic , #Stiri International