O tara din UE nu primeste decat imigranti crestini - care este explicatia

Joi, 20 August 2015, ora 19:05
899 citiri

Slovacia a transmis ca va accepta doar crestini atunci cand va primi refugiati sirieni, in conformitate cu mecanismul UE de distribuire a imigrantilor.

Tara trebuie sa primeasca 200 de persoane din tabere de imigranti din Turcia, Italia si Grecia, in acord cu un plan european pentru relocarea a 40.000 de persoane. Purtatorul de cuvant al Ministerului slovac de Interne, Ivan Metik, a spus ca musulmanii nu ar fi acceptati in aceasta tara pentru ca nu s-ar simti ca acasa, informeaza site-ul BBC.

"Vrem intr-adevar sa ajutam Europa in problema migratiei dar suntem doar o tara de tranzit si oamenii nu vor sa ramana in Slovacia. Am putea primi 800 de musulmani dar nu avem moschei in Slovacia, deci cum ar putea musulmanii sa fie integrati daca nu le va placea sa stea aici?", a spus Metik.

Agentia ONU pentru Refugiati (UNHCR) au cerut tarilor sa foloseasca o "abordare inclusiva" privind relocarea, insa Metik a negat faptul ca miscarea ar fi discriminatorie si a spus ca aceasta are ...citeste mai departe despre "O tara din UE nu primeste decat imigranti crestini - care este explicatia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Slovacia imigranti crestini, #Slovacia imgiranti moschee , #Stiri International