O noua lovitura pentru Trump: Doua femei il acuza de agresiuni sexuale. Magnatul dezminte

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 08:09
983 citiri
O noua lovitura pentru Trump: Doua femei il acuza de agresiuni sexuale. Magnatul dezminte
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Doua femei il acuza pe Donald Trump ca le-a agresat sexual in urma cu mai multi ani.

Marturiile lor au fost publicate miercuri de ziarul New York Times. Imediat, acuzatiile au fost respinse de echipa de campanie a miliardarului republican, care a sustinut ca este vorba despre defaimari, relateaza AFP.

Acuzatiile de agresiune sexuala apar intr-un context extrem de dificil pentru candidatul republican, care pierde teren in fata rivalei sale Hillary Clinton.

Este vorba despre o noua lovitura grea, la doar cateva zile dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care Trump se lauda cu un comportament care descrie o hartuire sexuala, in cuvinte extrem de vulgare si obscene.

Candidatul a cerut ulterior scuze ca a facut aceste declaratii, a spus ca "era vorba de discutii de vestiar" si ca nu s-a comportat niciodata in acest fel.

Insa aceste dezmintiri le-au determinat pe Jessica Leeds si Rachel Crooks sa incredinteze ziarului newyorkez marturiile lor legate de incidente ...citeste mai departe despre "O noua lovitura pentru Trump: Doua femei il acuza de agresiuni sexuale. Magnatul dezminte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agresiuni sexuale Trump , #Stiri International