Trei nave militare NATO au acostat in Portul Constanta

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 09:34
984 citiri
Trei nave militare NATO au acostat in Portul Constanta
Foto: Wikipedia

Trei nave NATO au facut escala in acest weekend in Portul Constanta, iar de luni vor reincepe exercitiile militare din Marea Neagra.

Fregatele HMCS Toronto din Canada, ESPS Almirante Juan de Burbon din Spania si Regele Ferdinand din Romania au ajuns, vineri, in tara noastra, informeaza Observator.ro.

Ele vor stationa in Portul Constanta pana luni, cand vor pleca sa continue exercitiile de antrenament din Marea Neagra, la care vor mai participa fregatele Drazki (Bulgaria) si Marasesti (Romania), precum si doua avioane MIG 21 LANCER ale Fortelor Aeriene Romane.

Provocari in Marea Neagra: Un avion militar rus a survolat o fregata canadiana

Fregata HCMS Toronto a fost implicata intr-un scandal international, dupa ce un avion militar rus a survolat-o la mica altitudine in aceasta saptamana.

"Chiar daca avionul fortelor militare ruse care a survolat NCMS Toronto n-a reprezentat nicio amenintare la adresa vasului canadian, masurile luate de Rusia sunt o provocare inutila si au ...citeste mai departe despre "Trei nave militare NATO au acostat in Portul Constanta" pe Ziare.com

#nava razboi Romania, #nava razboi NATO Romania, #nava razboi Marea Neagra , #Stiri International