O gafa a ministrului polonez de Externe a creat o tara falsa si a starnit hohote de ras pe retelele de socializare

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 08:20
736 citiri
O gafa a ministrului polonez de Externe a creat o tara falsa si a starnit hohote de ras pe retelele de socializare
Foto: Facebook/Witold Waszczykowski

Ministrul de Externe al Poloniei a inventat din greseala o tara si a dat nastere unei campanii de satira pe retelele de socializare.

Seful diplomatiei de la Varsovia s-a intalnit la sediul ONU din New York cu reprezentantii a aproximativ 20 de tari, inclusiv ai unor state din Caraibe, pentru prima data in istoria diplomatiei poloneze, scriu BBC, Washington Post si The Guardian.

"De exemplu, m-am intalnit cu reprezentanti ai unor tari precum Belize sau San Escobar", a explicat Witold Waszczykowski.

San Escobar nu exista, insa, iar retelele de socializare l-au ironizat foarte repede. Mai multi utilizatori au sugerat ca se gandea la Pablo Escobar, traficantul de droguri columbian ucis de politie si care este subiectului serialului "Narcos" produs de Netflix.

Insa glumele nu s-au oprit aici. Un cont de Twitter care ar reprezenta Republica Populara Democratica San Escobar a fost lansat si postarile au oferit o intreaga viziune asupra a ceea ce ar putea reprezenta tara imaginara, ...citeste mai departe despre "O gafa a ministrului polonez de Externe a creat o tara falsa si a starnit hohote de ras pe retelele de socializare" pe Ziare.com

#gafa San Escobar Polonia , #Stiri International