O chelnerita a primit un bacsis de 2.000 de dolari. Femeia sustine ca angajatorul refuza sa-i dea toata suma

Joi, 03 Decembrie 2020, ora 11:45
945 citiri
O chelnerita a primit un bacsis de 2.000 de dolari. Femeia sustine ca angajatorul refuza sa-i dea toata suma
FOTO Unsplash

O chelnerita din statul american Texas a primit un bacsis de 2.000 de dolari din partea unui client. Insa, femeia spune ca angajatorul nu doreste sa ii dea intreaga suma de bani, gasind diferite pretexte.

Femeia se plange ca restaurantul refuza sa ii plateasca un bacsis de 2.000 de dolari lasat de un client generos. Chelnerita este mama a doi copii si a ramas socata cand a realizat suma pe care avea sa o incaseze. "Am inceput sa plang. Imi spuneam: Doamne! Copiii mei! O sa cheltuiesc totul pentru copiii mei", scrie dailymail.co.uk.

De asemenea, barbatul i-a scris si o urare de Craciun chiar pe nota de plata.

Bucuria femeii nu a durat, insa, mult. Ea sustine ca nu a primit tot bacsisul, deoarece conducerea restaurantului i-a spus ca nu se poate procesa o suma mai mare de 500 de dolari,

Reprezentantii magazinului sustin ca nu au primit niciodata banii, deoarece cardul de credit al oaspetelui a fost, de fapt, respins.

Chelnerita le-a sugerat sa incaseze banii, din patru sume a cate 500 de dolari, insa angajatorul a spus ca acest lucru nu este posibil deoarece tranzactiile ar putea fi incadrate la frauda.

Conducerea restaurantului a mai adaugat ca ar fi intrat in contact cu generosul client si i-ar fi spus de problema aparuta, incurajandu-l sa vina din nou la restaurant, pentru a-i da banii cash femeii.

Publicitatea negativa a afectat afacerea. Restaurantul a avut chiar si zero clienti intr-o zi, dupa mediatizarea povestii chelneritei.

#bacsis chelner, #restaurant, #bani , #Stiri International