O campanie pentru Generatia Putin: Cum vrea Rusia sa castige increderea tinerilor pe Internet

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 10:45
1012 citiri
O campanie pentru Generatia Putin: Cum vrea Rusia sa castige increderea tinerilor pe Internet
Foto: captura YouTube

Guvernul de la Moscova a lansat o campanie online, folosindu-se de retelele de socializare pentru a castiga sprijinul populatiei pentru operatiunile militare pe care le desfasoara in Siria in sustinerea regimului lui Bashar al-Assad.

De la inceputul campaniei militare in Siria, pe 30 septembrie, armata rusa a postat pe Internet numeroase clipuri care arata avioane de razboi lansand bombe si rachete asupra unor pozitii de la sol, potrivit Wall Street Journal.

Rusia, acuzata ca a falsificat clipurile cu loviturile aeriene asupra Statului Islamic (Video)

La doar cateva ore de la primele lovituri aeriene, Ministerul rus al Apararii a postat pe Facebook filmari ale bombardamentelor, adunand mii de like-uri si share-uri.

Rusia sustine ca isi ataca tintele cu precizie, pentru a evita populatia civila. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, spunea luni ca informatiile potrivit carora aeronavele Rusiei ar fi lovit civili sunt false, menite sa discrediteze ...citeste mai departe despre "O campanie pentru Generatia Putin: Cum vrea Rusia sa castige increderea tinerilor pe Internet" pe Ziare.com

#campanie online Rusia Siria, #propaganda Rusia Siria , #Stiri International