Nunta anului in Regatul Unit: Pippa Middleton s-a casatorit cu milionarul James Matthews (Foto & Video)

Sambata, 20 Mai 2017, ora 17:36
916 citiri
Nunta anului in Regatul Unit: Pippa Middleton s-a casatorit cu milionarul James Matthews (Foto & Video)
Foto: captura YouTube / Royalsdirect

Pippa Middleton, cumnata printului William al Marii Britanii, s-a casatorit sambata cu milionarul James Matthews. Frumoasa sora a ducesei Kate a pasit sambata la bratul tatalui sau in fata altarului bisericii St Mark's din Englefield.

Fermecatoarea Pippa, 33 de ani, a purtat o rochie de mireasa traditionala, din dantela alba, cu decolteu in spate, in forma de inima, creatie a britanicului Giles Deacon, transmit AFP si Reuters.

Ea a sosit la biserica alaturi de tatal sau, la bordul unui bolid Jaguar decapotabil din 1951.

Pippa a fost asteptata de logodnicul James Matthews, un finantator bogat, fost pilot de curse profesionist si mostenitor al titlului scotian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit pe 17 iulie 2016.

Printul Harry a fost vazut fara prietena sa, actrita americana Meghan Markle. El a venit la eveniment alaturi de fratele sau, printul William, a carui sotie, Kate, ducesa de Cambridge, a venit imbracata cu o eleganta rochie roz, asortata cu o palarie de aceeasi culoare.

Cei doi copii ai ducilor de Cambridge, printul George, 3 ani, si printesa Charlotte, 2 ani, au jucat rolurile de cavaler si domnisoara de onoare.

La eveniment au mai fost prezenti si campionul elvetian de tenis Roger Federer, alaturi de sotia sa, dar si printesa Beatrice de York, verisoara a printilor William si Harry.

Conform comentatorilor, cea mai importanta zi din viata Pippei risca sa fie umbrita de eventuala prezenta la eveniment a noii prietene a printului Harry, actrita Meghan Markle. Insa actrita americana a lipsit de la nunta sau a reusit sa se fereasca de privirile iscoditoare ale numerosilor fotografi.

Nunta se desfasoara dupa o tematica scotiana, in acordurile celebrelor cimpoaie si cu whisky de cea mai buna calitate, conform Daily Mail.

...citeste mai departe despre "Nunta anului in Regatul Unit: Pippa Middleton s-a casatorit cu milionarul James Matthews (Foto & Video)" pe Ziare.com

#Pippa Middleton casatorit, #nunta Pippa Middleton , #Stiri International