Monica Macovei: Nu lasati Moldova pe mana lui Plahotniuc si a rusilor!

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 07:16
877 citiri
Monica Macovei: Nu lasati Moldova pe mana lui Plahotniuc si a rusilor!

Nori negri sunt adunati deasupra Republicii Moldova.

De cateva zile, se duce o batalie pe viata si pe moarte pentru Republica Moldova: unii vor ca tara sa intre pe mana oligarhilor, a mafiei, a rusilor, altii vor ca Republica Moldova sa fie pe mana unor politicieni care inca se uita spre Uniunea Europeana si spre libertate.

Un oligarh, Vladimir Plahotniuc, vrea sa-si vada visul cu ochii: acapararea totala a puterii in Republica Moldova. A incercat el insusi sa faca asta, dar nu i-a mers.

Presedintele Nicolae Timofti l-a infruntat si a rezistat presiunilor, refuzand de doua ori sa il desemneze candidat de premier, iar oamenii au iesit in strada pentru a protesta fata de oligarh.

Acum, Plahotniuc vrea sa controleze tara prin intermediul marionetei sale, Pavel Filip. Presedintele Timofti l-a acceptat pe Filip, motivand ca timpul nu mai are rabdare: 29 ianuarie este aproape, iar, fara un Guvern validat de Parlament, data aceasta va insemna declansarea alegerilor... citeste mai departe despre "Nu lasati Moldova pe mana lui Plahotniuc si a rusilor!" pe Ziare.com

#Vladimir Plahotniuc premier Republica Moldova, #premier Republica Moldova, #rusi Republica Moldova , #Stiri International