Norvegia creste impozitele ca sa intretina refugiatii: Suma uriasa alocata pentru imigranti

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 08:31
1262 citiri
Norvegia creste impozitele ca sa intretina refugiatii: Suma uriasa alocata pentru imigranti
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Guvernul minoritar de dreapta din Norvegia a anuntat luni ca a cazut de acord sa scumpeasca electricitatea si transportul aerian in 2016 pentru a fi ajutat sa plateasca pentru un aflux record de solicitanti de azil, asigurandu-si de asemenea o majoritate in parlament pentru bugetul de stat pe anul viitor.

Coalitia la putere din Partidul Conservator si partenerul mai mic Partidul Progresului a obtinut sprijinul liberalilor de centru si crestin-democratilor, au anuntat cele patru partide intr-o conferinta de presa comuna, relateaza Reuters.

Un candidat la Casa Alba compara refugiatii cu niste caini turbati

Cheltuielile estimate din fondul suveran al tarii (alimentat cu bani din petrol n.red.) au ramas neschimbate la 195,2 miliarde de coroane norvegiene (22,53 miliarde dolari), comparativ cu propunerea guvernului in ultima luna, au adaugat partidele.

Un impozit pe tarifele de transport aerian, estimat sa aduca 1,1 miliarde de coroane norvegiene, se numara printre noile masuri, ...citeste mai departe despre "Norvegia creste impozitele ca sa intretina refugiatii: Suma uriasa alocata pentru imigranti" pe Ziare.com

#Norvegia taxe refugiati, #Norvegia creste impozite refugiati , #Stiri International