Nord-coreenii ameninta ca vor scufunda... submarinul nuclear american: Va deveni o fantoma!

Duminica, 30 Aprilie 2017, ora 12:32
2201 citiri
Nord-coreenii ameninta ca vor scufunda... submarinul nuclear american: Va deveni o fantoma!
Foto: Arhiva Pixabay

Autoritatile nord-coreene au amenintat ca vor scufunda un submarin nuclear american trimis in zona peninsulei, transmitand ca aparatul "va deveni o fantoma submarina fara posibilitatea de a ajunge la suprafata".

"In momentul in care USS Michigan incearca sa se miste cat de putin, va fi condamnat la mizerabila soarta de a deveni o fantoma submarina fara posibilitatea de a ajunge la suprafata", a transmis site-ul nord-coreean de propaganda Urminzokkiri, citat de The Independent.

Nord-coreenii sustin ca trimiterea submarinului nuclear in apele peninsulei, care coincide cu detasarea unui portavion, "este menita sa intensifice si mai mult amenintarile militare indreptate catre republica noastra".

Coreea de Nord anunta ca e pregatita sa scufunde cu o singura lovitura portavionul USS Carl Vinson

SUA incoltesc Coreea de Nord: Nave de razboi japoneze se alatura americanilorArmada lui Trump ajunge, in cele din urma, la destinatie. Coreea de Nord, avertizata sa nu faca vreo gresealaCoreea de Nord ameninta din nou SUA: Vor fi sterse de pe fata Pamantului

Site-ul de propaganda mai scrie ca submarinul USS Michigan si portavionul USS Carl Vinson "vor fi transformate intr-o masa de fier vechi in fata puterii noastre militare invincibile".

Portavionul a inceput exercitiile cu marina sud-coreeana, duminica, dupa ce a dus la bun sfarsit exercitiile cu marina japoneza.

Amintim ca submarinul nuclear american a ajuns la inceputul acestei saptamani in Peninsula Coreeana.

Este iminent un razboi intre SUA si Coreea de Nord?Americanii avertizeaza: Arsenalul nuclear al Coreei de Nord e impresionant si continua sa creascaCate arme nucleare sunt in lume si ce ar putea ele sa distrugaArmata chineza e mobilizata la granita cu Coreea de Nord si e in alerta ...citeste mai departe despre "Nord-coreenii ameninta ca vor scufunda... submarinul nuclear american: Va deveni o fantoma!" pe Ziare.com

#Coreea de Nord scufundare submarin american, #submarin nuclear american Peninsula Coreeana , #Stiri International