Nivel maxim alerta terorista la Bruxelles - amenintarea e iminenta

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 08:09
846 citiri

Belgia a ridicat sambata la nivel maxim nivelul de alerta terorista pentru orasul Bruxelles, a anuntat Centrul national de criza OCAM, referindu-se la o "amenintare iminenta".

"Ca urmare a unei noi evaluari", Organizatia de coordonare pentru analiza amenintarii (OCAM), care depinde de Ministerul de Interne, a declarat intr-un comunicat ca "nivelul de alerta terorista a trecut la nivelul 4, foarte grav, pentru regiunea Bruxellesului". "Nivelul 3 ramane valabil pentru restul tarii", a adaugat OCAM, potrivit AFP.

De ce e Belgia magazinul de arme preferat al Europei?

Aceasta masura intervine la cateva ore dupa ce un suspect arestat in Belgia a fost pus sub acuzare pentru terorism de justitia belgiana in legatura cu atentatele jihadiste care au facut 130 de morti la Paris la 13 noiembrie. Suspectul, a carui identitate nu a fost facuta publica, este al treilea inculpat in Belgia in legatura cu atentatele de la Paris.

OCAM a descris "o amenintare serioasa si iminenta necesitand ...citeste mai departe despre "Nivel maxim alerta terorista la Bruxelles - amenintarea e iminenta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alerta terorista Belgia, #Bruxelles alerta terorista , #Stiri International