Nigel Farage ii face campanie lui Trump la prezidentiale: Puteti sa invingeti Washingtonul

Joi, 25 August 2016, ora 09:18
703 citiri
Nigel Farage ii face campanie lui Trump la prezidentiale: Puteti sa invingeti Washingtonul
Foto: Facebook/Nigel Farage

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic Ukip, Nigel Farage, care a facut campanie pentru Brexit, si-a exprimat miercuri sustinerea ferma pentru candidatul republican in cursa pentru presedintia SUA, Donald Trump, in timpul unui miting in Mississippi.

Farage a comparat campania miliardarului cu cea pe care el a desfasurat-o in favoarea iesirii Marii Britanii din UE, campanie pe care in final a castigat-o in timpul referendumului din 23 iunie, vot pe care fostul lider Ukip l-a prezentat ca pe o modalitate pentru britanici de a relua controlul asupra tarii lor, informeaza joi AFP.

"Paralelele sunt vizibile", a dat asigurari Nigel Farage la Jackson, in Mississippi (sud).

"Toata lumea ne dadea perdanti, insa noi am reusit. Am facut din 23 iunie ziua noastra a Independentei, cand am zdrobit elitele de la putere", a continuat el.

Donald Trump este in prezent devansat de rivala sa democrata Hillary Clinton, cu 41,5% contra 47%, potrivit mediei ultimelor sondaje realizate de ...citeste mai departe despre "Nigel Farage ii face campanie lui Trump la prezidentiale: Puteti sa invingeti Washingtonul" pe Ziare.com

#Nigel Farage campanie Trump, #Nigel Farage sustine Trump , #Stiri International