Nigel Farage e furios ca Marea Britanie nu-l lasa sa fie ambasador in SUA

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 21:24
694 citiri
Nigel Farage e furios ca Marea Britanie nu-l lasa sa fie ambasador in SUA
Foto: Facebook/Nigel Farage

Liderul Ukip Nigel Farage s-a declarat "flatat" ca presedintele ales al SUA Donald Trump l-a propus sa fie ambasador britanic la Washington, insa a rectionat furios dupa ce Guvernul de la Londra a dat un raspuns negativ.

"In fiecare etapa primesc comentarii negative de la Downing Street", a scris Farage intr-un articol postat pe site-ul extremist Breitbart, citat de Associated Press.

"Aversiunea fata de mine, Ukip si rezultatul referendumului este mai importanta pentru ei decat ceea ce ar putea sa fie bun pentru tara", a adaugat liderul xenofob.

El subliniaza ca ii cunoaste de mai multi ani pe membri-cheie ai echipei lui Trump si ca se afla intr-o pozitie buna, din care poate consolida relatiile dintre Marea Britanie si Statele Unite.

"Lumea s-a schimbat si este timpul sa se schimbe si Downing Street-ul", afirma Farage.

Postul de ambasador britanic in Statele Unite este considerat o pozitie vitala in corpul diplomatic britanic, un post care confera prestigiu si influenta ...citeste mai departe despre "Nigel Farage e furios ca Marea Britanie nu-l lasa sa fie ambasador in SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nigel Farage furios ambasador SUA, #Nigel Farage ambasador SUA Trump , #Stiri International