Nigel Farage a facut circ in Parlamentul European: Acum nu mai radeti, nu? N-ati avut niciun loc de munca cinstit!

Marti, 28 Iunie 2016, ora 14:27
990 citiri
Nigel Farage a facut circ in Parlamentul European: Acum nu mai radeti, nu? N-ati avut niciun loc de munca cinstit!
Foto: captura video Parlamentul European

Liderul partidului britanic UKIP, Nigel Farage, care a militat pentru iesirea tarii sale din UE, a facut un adevarat circ marti, in plenul Parlamentului European. Farage, care este si europarlamentar, a fost huiduit de o parte din colegi si a fost dur criticat de o parte din liderii UE.

"E amuzant, nu? E amuzant. Va multumesc mult pentru primire!", a inceput Farage, iar discursul sau a fost intampinat de huiduieli.

"Cand am venit aici, in urma cu 17 ani, si am spus ca vreau sa conduc o campanie pentru ca Regatul Unit sa paraseasca UE, cu totii ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu? Si sunteti suparati. Motivul este foarte clar: Acest proiect politic isi neaga realitatea - ca moneda a esuat, uitati-va ce se intampla la Mediterana.

Ati reusit foarte bine sa impuneti saracia Greciei. Dna Merkel a cerut ca tot mai multi oameni sa treaca Mediterana. Dvs, in mod secret, prin minciuna, le-ati impus oamenilor o uniune politica. Si atunci cand oamenii in 2005 au votat impotriva, ...citeste mai departe despre "Nigel Farage a facut circ in Parlamentul European: Acum nu mai radeti, nu? N-ati avut niciun loc de munca cinstit!" pe Ziare.com

#Nigel Farage circ Parlamentul European, #Farage Brexit Parlamentul European , #Stiri International